N701 bank en poef van Ethnicraft

Tijdloze designmeubels van Ethnicraft

Tijdloze designmeubels van Ethnicraft

Het Belgische designmerk Ethnicraft staat bekend om zijn vakmanschap en passie voor kwalitatieve en duurzame materialen. "Onze collecties gaan terug naar de essentie van wat wij geloven dat goed design is", aldus oprichter Philippe Delaisse. De meubelstukken van Ethnicraft worden met karakter gemaakt. Door de hoogwaardige materialen kunnen de meubelstukken generaties mee. Het lijkt eenvoudig om tijdeloze meubelstukken te ontwerpen, alleen is eenvoud ingewikkelder dan het lijkt. "Achter de eenvoud van onze stukken ligt een constante drang naar innovatie. Door geavanceerde technieken in ons ontwerpproces op te nemen wordt elk nieuw ontwerp tot in het kleinste detail herzien en bewerkt." Want in een wereld waarin trends van jaar tot jaar veranderen is Ethnicraft een merk die daar lijnrecht tegenover staat. De tijdloze ontwerpen passen namelijk ontzettend goed bij meerdere interieur stijlen. 

De teakhouten meubels van Ethnicraft is afkomstig uit verantwoord en zorgvuldig beheerde bossen. De teak collectie bevat ook producten die zijn gecertificeerd als FSC 100%. Daarnaast heeft Ethnicraft het FSC COC-certificaat dat de weg van het product door de hele keten verifieert. 

Het kwalitatieve hout voor tafels, stoelen en kasten is afkomstig uit Azië. Zo wordt het teakhout uit Indonesië gebruikt en het eikenhout uit Vietnam. De werknemers die in Indonesië en Vietnam de handgemaakte producten maken staan hoog in het vaandel. Ethnicraft zorgt echt voor goede arbeidsomstandigheden en eerlijke lonen. 

Het hoofdkantoor staat in Antwerpen, maar hebben ook vestigingen in o.a. Indonesië, Singapore, Frankrijk, Amerika en Hong Kong. Het laat zien dat Ethnicraft, dat opgericht is in 1995, zijn plek in de interieur wereld heeft veroverd. 

Ethnicraft is onvervangbaar als het gaat om hoogwaardige meubelstukken en woonaccessoires met karakter. We zijn niet voor niets al bijna 15 jaar verkooppunt van dit prachtige design meubelmerk. Kom langs in de showroom als je salon-, bijzet- en eettafels, kasten, de bok stoel en de N701 bank van Ethnicraft in het echt wilt zien. We helpen je uiteraard graag bij het uitzoeken van het meubelstuk dat bij jou en je interieur past!

 

Ethnicraft eikenhouten eettafel en stoelen Bok   
   

          

Laat een reactie achter

* Verplicht