Diensten

Interieuradvies

Een van de diensten waar we bij Kavel 84 om bekendstaan is ons verrassende interieuradvies. In vijf stappen maken we van jouw huis een écht thuis! Mogen we voor jou het interieur van je dromen realiseren? Lees dan verder hoe we te werk gaan met ons interieuradvies

Sfeerfoto interieuradvies

Koffiecorner KIK

Wil je jouw dag goed beginnen met een lekker bakje koffie? Of kies je ervoor om de dag af te sluiten met een goed glas wijn? Het kan allemaal in de koffiecorner bij Kavel 84, genaamd KIK (Koffie In Kavel)!

Koffiecorner KIK

Lijstenmakerij

Je kunstwerk op professionele wijze laten inlijsten? Ook dat kan bij Kavel 84! Wij beschikken over een eigen lijstenmakerij, waar onze lijstenmaker Coen de mooiste schilderijen, foto's en andere kunstwerken inlijst. Heb jij iets dat je wilt laten voorzien van een mooie lijst, al dan niet met passe-partout?

Lijsten maken

Showroom

Ben je op zoek naar nieuwe meubels, woonaccessoires, verlichting, raamdecoratie en/of wandbekleding? Dan verwelkomen we je graag in de showroom van Kavel 84 in hartje Waalwijk. Kom proefzitten, stalen bekijken, materialen voelen en laat je inspireren door al ons moois!

Showroom