Gordijnen en andere raambekleding op maat

Ben je op zoek naar gordijnen of een andere vorm van raambekleding op maat? Bij Kavel 84 helpen we je graag verder. Je woonkamer van raambekleding voorzien maakt je interieur helemaal compleet. Onze gordijnen doen veel meer dan enkel het zonlicht in je woning in regio Waalwijk filteren. Raambekleding zorgt voor rust en comfort in je woonkamer en elke andere ruimte waar je dit toepast. Heb je hier behoefte aan? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden en werkwijze.

Alle mogelijkheden voor gordijnen en andere raambekleding op maat

Je bent vast benieuwd geworden naar wat er bij Kavel 84 in Waalwijk allemaal mogelijk is op het gebied van raambekleding en gordijnen op maat. Het antwoord is: veel! Wij helpen je graag bij de keuze voor gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, dupligordijnen, plissés en vlinder-, houten- of aluminium jaloezieën. Naast deze vormen van raambekleding, kun je ook bij ons terecht voor horren op maat. Voor al onze raambekleding geldt dat we werken met kwalitatieve merken als Mart Visser, Eijffinger, Kobe, Headlam, bece en DeVa. 

Onze werkwijze voor je nieuwe raamdecoratie

Wanneer je interesse hebt in bijvoorbeeld gordijnen op maat, nodigen we je graag uit in onze winkel in het centrum van Waalwijk. We luisteren naar je wensen voor de nieuwe raambekleding in de woonkamer of een andere ruimte in huis. Zodra we deze op een rijtje hebben gezet, adviseren we je welke soort raambekleding het best bij de gewenste toepassing aansluit. Samen bekijken en voelen we de verschillende stoffen en materialen. Indien gewenst bestellen we een staaltje voor je, zodat je thuis nog eens op je gemak kunt bekijken of de gekozen raambekleding bij jou in de woonkamer tot zijn recht komt. Is dit het geval? Dan plannen we een afspraak in voor het inmeten, zodat de gordijnen of andere raambekleding exact op maat kunnen worden gemaakt. Na het inmeten ontvang je van ons een offerte. Ga je hiermee akkoord? Dan laten wij je gordijnen of andere raambekleding op maat maken en plannen we, indien gewenst, een afspraak in voor het monteren (hieraan zijn montagekosten verbonden). Hierna is het tijd om je te gaan verheugen op de nieuwe raambekleding voor je woonkamer of een andere ruimte in huis!

Tot snel in de winkel

Zien we jou binnenkort bij Kavel 84 in Waalwijk om nieuwe gordijnen uit te kiezen? Of kom je langs voor een ander type raambekleding in de woonkamer, zoals jaloezieën? Waar je ook voor naar de winkel in Waalwijk komt, wij zorgen ervoor dat je gordijnen of andere raambekleding nauwkeurig op maat worden gemaakt zodat jij er lang plezier van beleeft. Heb je voorafgaand aan je bezoek vragen over onze mogelijkheden met betrekking tot raamdecoratie? Neem dan zeker contact met ons op.