Het Kavel 84 team

Coen Aarts - mede-eigenaar

Coen zei heel wat jaren geleden: "Wat andere meubelwinkels kunnen, kan ik beter en mooier." Hij doopte toentertijd een deel van zijn huis in Raamsdonk om als woonwinkel. Het bloed kroop waar het niet gaan kon en jaren later was Kavel 84 een feit. Nieuwe interieurs bedenken en ontvangstruimtes bij kantoren opnieuw inrichten vindt hij het leukste om te doen. Met de inrichting van zijn woningen is hij meerdere keren in de vtwonen gespot. Coen is echt no-nonsense en heeft een geweldig gevoel voor humor.


Rinette Kamp - mede-eigenaar

Deze vrolijke noot zorgt ervoor dat je je in de winkel meteen op je gemak voelt. Rinette heeft mode gestudeerd in Breda en was erg goed in het werken met verschillende stoffen en materialen. Ze besloot de gordijnen in te gaan (figuurlijk) en kwam via deze weg in de meubelbranche terecht. In 2006 besloot ze om samen met Coen Kavel 84 te beginnen and the rest is history. In haar vrije tijd gaat ze graag hardlopen. Zo heeft ze de marathon in Rotterdam, Sneek en Tilburg gelopen.


Jessica Spuijbroek - interieurontwerpster 

Deze spring in het veld ontgaat niets en is bij de klantenkring zeer geliefd. Ze heeft interieurarchitectuur gestudeerd aan de kunstacademie in Breda en streeft naar perfectie. Jessica doet naast de verkoop in de winkel, samen met Rinette en Coen het interieuradvies. Zo helpt ze bij de indeling van de ruimte(s) en welke kleuren, meubels en materialen goed tot hun recht komen. Ze vindt het fantastisch als klanten worden verrast met een super gaaf interieuradvies. 


Nathalie Bossers - eCommerce Manager

Ze lacht de hele dag door en zorgt ervoor dat we er online net zo mooi uitzien als offline. De webshop en andere online kanalen kennen voor haar geen geheimen meer. Nathalie is cum laude afgestudeerd op Avans als Business Innovator en woont sinds kort in Waalwijk (ze kon ons niet missen, snappen we wel). Ze vindt het ook fijn om even niet achter haar scherm te zitten en dat doet ze door te fotograferen, fietsen, tuinieren en met vrienden af te spreken.


Arno Kamp - chauffeur en monteur

Zodra meubels met een aardig formaat worden besteld, stapt deze jongeheer in de Kavel 84 bus. Arno zorgt er in de weekeinden voor dat alles netjes wordt afgeleverd en binnen staat. Ook doet hij de montage van bepaalde producten zoals gordijnen en vloeren. Arno gaat graag naar concerten en houdt van knutselen. Ps. hij lust graag koffie, zwart.


Lennart van Glabbeek - chauffeur en monteur

Lennart gaat in het weekend samen met Arno op pad om meubels te bezorgen. ls hij er een weekendje niet? Dan kan je hem tegenkomen op een festival of bij een concert. Bonus: hij ruikt altijd fris en fruitig (doordeweeks staat hij tussen de aardbeien). Lennart is een aardige gast en hoeft ook niks extra's in zijn kopje koffie. 


Maaike van Loon - barista bij KIK

Zin in een dorstlesser of een appeltaartje? Maaike verzorgt in het weekend de hapjes en drankjes in de koffiecorner van Kavel 84. Ze heeft Vormgeving gestudeerd aan De Rooi Pannen en heeft ook een liefde voor fotografie. Maaike is spontaan en creatief, maar bovenal een hele leuke gastvrouw.