Het Kavel 84-team

Coen | mede-eigenaar

Iemand die van alle markten thuis is? Dat is Coen. Niet alleen is hij door het oprichten van Kavel 84 ondernemer, ook is hij een meester in ruimtelijke vormgeving en verlichting. En alsof dat nog niet genoeg is, is hij tegenwoordig ook lijstenmaker en zorgt hij ervoor dat het assortiment van Kavel 84 telkens wordt uitgebreid met wat nieuws. Wat dacht je bijvoorbeeld van de populaire eettafelbankjes Beau, Gerrit en Nico? Stuk voor stuk naar ontwerp van Coen!

Rinette | mede-eigenaar

Dagelijks staan er klanten op de stoep of hangen ze aan de lijn op zoek naar Rinette, medeoprichter van Kavel 84. Hoe dat komt? Wij gokken door de combinatie van haar enthousiaste, empathische persoonlijkheid en onuitputbare bron aan creativiteit. Het liefst snuffelt Rinette de hele dag door de stalen op zoek naar die éne perfecte gordijn-, behang-, kleur- of stofstaal die ze in gedachten heeft voor dat ene project. Met al jouw vragen en wensen op het gebied van interieur kun je bij haar aankloppen!

Pip | interieurontwerpster

De altijd vrolijke Pip begon ooit als stagiaire bij Kavel 84, maar wist binnen de kortste keren een plek in onze harten (en in ons vaste team) te veroveren. Door haar veelzijdigheid vergelijken we haar ook wel met een Zwitsers zakmes in menselijke vorm. Of het nu gaat om deskundig interieuradvies, ondersteuning bij de winkelverkoop, grafisch of fotografie: Pip heeft het allemaal in huis. En het beste van alles? Haar batterij is altijd opgeladen en klaar voor actie!

Lisa | interieurontwerpster

Er gaat geen dag voorbij waarop onze Lisa niet met een big smile rondloopt. Hoe ze dat doet? Wij hebben geen idee. Wat we wel weten is dat we haar stralende persoonlijkheid, evenals haar vakkennis en creativiteit, niet meer willen missen. Keer op keer weet Lisa de wensen van onze klanten om te zetten in een prachtig interieuradvies. Ze raast door de adviezen heen, zonder ook maar een detail te missen.

Hennie | financieel en administratief medewerkster

Hennie zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Dit doet ze vanaf haar kantoor boven de winkel. Hierdoor zie je haar in de winkel niet vaak, wat eigenlijk heel jammer is. Wij genieten namelijk enorm van haar aanwezigheid, optimisme en gedrevenheid. Niet getreurd, want wellicht kom je haar nog eens tegen op de wielrenfiets tijdens haar vele tochten. Dat is ook de beste plek om haar tegen te komen, want als je bij Kavel 84 met haar te maken krijgt betekent dit dat je betalingen nog niet zijn voldaan.

Cato | horecatijger

Het jongste onderdeel van het Kavel 84-team is Cato, die jou op de zaterdagen voorziet van een lekker bakkie koffie, een glas fris of een koel biertje. Ohja, en een bak entertainment, want Cato gaat in haar vrije tijd niet voor niets naar theaterles. Waar haar moeder Rinette met veel enthousiasme de winkel runt, is Cato de shining star in KIK (Koffie in Kavel). 

Timon | bezorger

Timon is op de kruiwagen binnengedragen door zijn voorganger Kees, die hij heeft leren kennen tijdens zijn werk bij de Dutch Quality Group. Het enthousiasme van Kees heeft hem in de Kavel 84-val gelokt, waardoor hij voortaan op de zaterdagen voor ons klaar staat als bezorger. Deze jonge, blonde viking heeft pas z’n rijbewijs en toch durven wij ‘m al op pad te sturen met de nieuwe meubels van onze klanten. Het komt vast door z’n blauwe ogen.