Het Kavel 84 team

Coen - mede-eigenaar

Coen zei heel wat jaren geleden: "Wat andere meubelwinkels kunnen, kan ik beter, mooier en origineler." Hij doopte toentertijd een deel van zijn huis in Raamsdonk om als woonwinkel. Het bloed kroop waar het niet gaan kon en jaren later was Kavel 84 een feit. Coen is meester in ruimtes  indelen. Met zijn creatieve oog ziet hij meteen hoe een ruimte het best ingedeeld kan worden. Bij een interieur project neemt hij dat voor zijn rekening, evenals de verlichting, vloerkeuze en meubels. Met de inrichting van zijn woningen is hij meerdere keren in de vtwonen gespot. Coen weet je telkens te verbazen!


Rinette - mede-eigenaar

Deze vrolijke noot zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Rinette heeft mode gestudeerd in Breda en blonk uit in het werken met verschillende stoffen en materialen. Ze besloot de gordijnen in te gaan (figuurlijk) en kwam via deze weg in de meubelbranche terecht. In 2006 besloot ze om samen met Coen Kavel 84 te beginnen and the rest is history. In haar vrije tijd gaat ze graag hardlopen. Zo heeft ze de marathon in Rotterdam, Sneek en Tilburg gelopen. Dit doet de rest haar zeker niet na!


Jessica - interieurontwerpster 

Deze spring in het veld ontgaat niets en is bij de klantenkring zeer geliefd. Ze heeft interieurarchitectuur gestudeerd aan de kunstacademie in Breda en streeft naar perfectie. Jessica doet naast de verkoop in de winkel, samen met Rinette en Coen het interieuradvies. Zo helpt ze bij de indeling van de ruimte(s) en welke kleuren, meubels en materialen goed tot hun recht komen. Ze vindt het fantastisch als klanten worden verrast met een persoonlijk en vernieuwend interieuradvies.

 

 

Pip - interieurontwerper

Creatieveling Pip is sinds een halfjaar bij ons in dienst, lucky us! Ze heeft een echte hands-on mentaliteit en brengt naast veel gezelligheid ook waardevolle kennis mee over grafische programma’s. Pip zit in het laatste jaar van haar opleiding “Ruimtelijke vormgeving” aan het SintLucas. Een tijdje zonder studieboeken vindt ze niet héél erg. Ze staat namelijk te trappelen om mee te helpen met de interieur adviezen. Als niemand kijkt maakt ze soms een dansje maar dat zullen we d’r snel afleren. Haha, nee daarom past ze juist zo goed in ons fijne team! 

Kees - chauffeur en monteur

De optimistische Kees is ons team op de zaterdagen komen versterken met bezorgen en monteren. Hij brengt niet alleen meubels mee, maar ook gezelligheid. Geen lat is hem te hoog aangezien hij zelf 1,93 is. Kees is bezig met zijn laatste jaar van de studie ‘Bussiness innovation’ en heeft hier al heel veel kennis opgedaan. Zoveel zelfs dat Kees zijn eigen startup bedrijf is begonnen, genaamd KJEL… super tof. Deze jonge is van alle markten thuis. Wij zien in hem de ideale schoonzoon. Zijn jullie nieuwsgierig naar onze Kees? Bestel dan gauw leuke meubels. (Kees krijg je er niet bij)