Het Kavel 84 team

Coen - mede-eigenaar

Coen zei heel wat jaren geleden: "Wat andere meubelwinkels kunnen, kan ik beter, mooier en origineler." Hij doopte toentertijd een deel van zijn huis in Raamsdonk om als woonwinkel. Het bloed kroop waar het niet gaan kon en jaren later was Kavel 84 een feit. Nieuwe interieurs bedenken en ontvangstruimtes bij kantoren opnieuw inrichten vindt hij ontzettend leuk om te doen. Met de inrichting van zijn woningen is hij meerdere keren in de vtwonen gespot. Coen is echt no-nonsense en heeft een geweldig gevoel voor humor.


Rinette - mede-eigenaar

Deze vrolijke noot zorgt ervoor dat je je in de winkel meteen op je gemak voelt. Rinette heeft mode gestudeerd in Breda en was erg goed in het werken met verschillende stoffen en materialen. Ze besloot de gordijnen in te gaan (figuurlijk) en kwam via deze weg in de meubelbranche terecht. In 2006 besloot ze om samen met Coen Kavel 84 te beginnen and the rest is history. In haar vrije tijd gaat ze graag hardlopen. Zo heeft ze de marathon in Rotterdam, Sneek en Tilburg gelopen.


Jessica - interieurontwerpster 

Deze spring in het veld ontgaat niets en is bij de klantenkring zeer geliefd. Ze heeft interieurarchitectuur gestudeerd aan de kunstacademie in Breda en streeft naar perfectie. Jessica doet naast de verkoop in de winkel, samen met Rinette en Coen het interieuradvies. Zo helpt ze bij de indeling van de ruimte(s) en welke kleuren, meubels en materialen goed tot hun recht komen. Ze vindt het fantastisch als klanten worden verrast met een super gaaf interieuradvies. 


Nathalie - eCommerce Manager

Ze lacht de hele dag door en zorgt ervoor dat we er online net zo mooi uitzien als offline. De webshop en andere online kanalen kennen voor haar geen geheimen meer. Nathalie is cum laude afgestudeerd op Avans als Business Innovator en woont in Waalwijk (ze kon ons niet missen, snappen we wel). Ze vindt het ook fijn om even niet achter haar scherm te zitten en dat doet ze door te fotograferen, fietsen, tuinieren en met vrienden af te spreken.


Beau - interieurontwerpster

Met haar twintig jaar is Beau de jongste telg van het Kavel 84 team. Tot de zomer heeft ze bij ons haar afstudeerstage gedaan en met succes! Nu is ze geslaagd voor haar opleiding “Ruimtelijke Vormgeving” aan het Sint Lucas. En gelukkig voor ons blijft ze! Beau heeft veel affiniteit met creatieve programma’s zoals SketchUp, Lightroom en Photoshop. We zijn ontzettend blij met haar frisse energie en leergierigheid! Ze zal Rinette, Coen en Jessica ondersteunen met het maken van 2D tekeningen, kleuradvies en interieuradvies. Ook zal ze klanten in de winkel helpen door productsuggesties voor te stellen.


Arno - monteur

Zodra meubels met een aardig formaat worden besteld, stapt deze jongeheer in de Kavel 84 bus. Arno zorgt er in de weekeinden voor dat alles netjes wordt afgeleverd en binnen staat. Ook doet hij de montage van bepaalde producten zoals gordijnen en vloeren. Arno gaat graag naar concerten. Hij is bijvoorbeeld mega fan van de Rolling Stones die hij meermaals live heeft gezien. Ps. hij lust graag koffie, zwart.


Lennart - chauffeur en monteur

Lennart is onze andere chauffeur en monteur. Hij gaat op zaterdagen samen met Arno op pad om meubels te bezorgen. ls hij er een weekendje niet? Dan kan je hem tegenkomen op een festival of bij een concert. Ondanks dat zijn werk in Waalwijk is, woont hij in het centrum van de mooiste stad van Brabant: Den Bosch. Lennart is een aardige gast die van wanten weet. Wij zijn trots op zijn schadevrije jaren!