Zakelijk

Een zakelijk interieuradvies voor ieder kantoor

Is het kantoorpand van jouw bedrijf toe aan een opknapbeurt? Dan staan de interieurspecialisten van Kavel 84 voor je klaar. Wij toveren een statisch kantoor om naar een inspirerende werkomgeving waar al jouw personeel dagelijks met een glimlach naar terugkeert. 

Onze werkwijze

Wanneer je geïnteresseerd bent in een professioneel interieuradvies van Kavel 84, doorlopen we altijd een standaard werkwijze. Natuurlijk maak je eerst een afspraak per mail, telefonisch of door langs te komen in de winkel. Tijdens de afspraak komen we bij jou op kantoor langs om de huidige situatie te bekijken, foto's te maken en de wensen te bespreken. Hierna is het tijd voor het creatieve proces, waarbij ons team in circa drie weken een compleet en inspirerend interieuradvies creëert. Na dit creatieve proces nodigen we je in de winkel uit om het advies te bespreken, producten te laten zien en materialen te voelen. Indien gewenst kan deze afspraak ook op locatie plaatsvinden. Voldoet het interieuradvies volledig aan alle wensen? Dan ben je vrij om het interieuradvies door ons te laten omzetten in realiteit. Het resultaat? Een schitterende, inspirerende werkomgeving voor je personeel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Verschillende bedrijven zijn je al voorgegaan en hebben gekozen voor een interieuradvies van Kavel 84 uit Waalwijk. Mogen we jouw bedrijf binnenkort ook aan dit rijtje toevoegen? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!