Lijstenmakerij in Waalwijk

Zoek je een lijstenmakerij in regio Waalwijk? Bij Kavel 84 zorgen we er met passie en precisie voor dat je mooiste herinneringen een plek in huis krijgen. Onze lijstenmaker weet er raad mee, of je nu een foto, poster, schilderij of borduurwerk wilt laten inlijsten. Voor het inlijsten van vrijwel elk kunstwerk kun je bij onze lijstenmakerij in Waalwijk terecht.

Onze lijstenmakerij in Waalwijk werkt met de beste materialen

Als je bij ons langskomt voor het laten inlijsten van een foto, poster, schilderij, borduurwerk of ander kunstwerk gaan we samen met jou op zoek naar een passende lijst en eventueel een passe-partout. Kleurvast en zuurvrij. Hiervoor wordt er in onze lijstenmakerij in Waalwijk gebruikgemaakt van de kwaliteitsmaterialen van het toonaangevende merk Larson-Juhl. Dit merk is al meer dan dertig jaar een begrip op het gebied van hoogwaardige houten en aluminium schilderijlijsten, passe-partouts en speciale glassoorten. Een logische keuze dus om te werken met dit merk voor het inlijsten van een foto, poster, schilderij of borduurwerk.

De werkwijze van dé lijstenmakerij van Waalwijk

Heb je interesse in het laten inlijsten van een foto of poster? Of wil je een zelfgemaakt schilderij of borduurwerk laten inlijsten? Neem het betreffende kunstwerk mee naar de lijstenmakerij van Kavel 84 in Waalwijk. Wij meten het op en bepalen samen met jou hoe het eindresultaat moet worden. Natuurlijk ontvang je een prijsindicatie en wanneer je hiermee akkoord gaat, is het tijd voor de lijstenmaker om zijn werk te doen. Binnen circa drie weken is het inlijsten van jouw foto, poster, schilderij of borduurwerk klaar en krijg je van ons een belletje om het op te komen halen.

Interesse? Kom langs of neem contact met ons op!

Zonde als je een kunstwerk in huis hebt liggen dat aan het verstoffen is. Kies er daarom voor om het werk een mooie plek in huis te geven. Wij helpen je hier graag bij met onze lijstenmakerij in het centrum van Waalwijk. Pak je foto, poster, schilderij of borduurwerk goed in en kom bij ons langs voor meer informatie over het inlijsten. Je kunt dan gelijk een rondje doen door onze verrassende woonwinkel. Heb je op voorhand vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

De lijstenmaker in Lijstenmakerij is bezig met passe-partout snijden   Foto wordt bewerkt en vastgeplakt door een lijsten maker   Lijst vastzetten met een speciale machine in het atelier Lijstenmakerij Kavel 84