Lijstenmakerij Kavel 84 Waalwijk

Zoek je een lijstenmakerij in Waalwijk? Bij Kavel 84 zorgen we er met passie en precisie voor dat je je mooiste herinneringen een plek in huis krijgen. We helpen je met het uitzoeken van een passende lijst en passe-partout. Kleurvast en zuurvrij. Hiervoor gebruiken we de de kwaliteitsproducten van het toonaangevende merk Larson-Juhl. Larson-Juhl is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van hoogwaardige houten en aluminium schilderijlijsten, passe-partouts en speciale glassoorten. 

Als je het schilderij, de foto of werkje meeneemt naar Kavel 84, Grotestraat 184, meten we het op en kan je een keuze maken uit de vele soorten lijsten. We spreken door hoe het eruit moet komen te zien en geven je een prijsindicatie. Als je akkoord gaat, gaat onze lijstenmaker Coen aan de slag. Het duurt ongeveer 1-2 weken voordat het klaar is. Alles wordt op maat besteld. We bellen je zodra het klaar is! Klik hier voor onze contactgegevens. 

De lijstenmaker in Lijstenmakerij is bezig met passe-partout snijden   Foto wordt bewerkt en vastgeplakt door een lijsten maker    Lijst vastzetten met een speciale machine in het atelier Lijstenmakerij Kavel 84