Interieuradvies

Een professioneel en compleet interieuradvies voor € 595,- 

Bekijk onze projecten!

Wij hebben passie voor interieur en staan voor kwaliteit. Het team van Kavel 84 in Waalwijk telt ervaren ontwerpers die van een huis een nieuw, prachtig thuis maken. Door onze ervaring en een inventarisatie aan huis, weten we een interieuradvies te creëren dat bij jou en je woning past. Dit advies kan zowel gericht zijn op een nieuwbouwwoning als een bestaande woning die een opfrisbeurt nodig heeft. Meestal betreft ons interieuradvies het woon- en eetgedeelte met entree óf slaapkamers met een eventuele werkkamer. Er is van alles mogelijk als je ons in de arm neemt voor een professioneel interieuradvies. Met veel enthousiasme komen we bij jou aan huis om middels een interieuradvies de inrichting van je dromen met een gevoel van thuiskomen te realiseren!

Hoe pakken wij het interieuradvies aan?

1. AFSPRAAK MAKEN 

Ben je nieuwsgierig naar wat er achter onze naam schuilgaat of ben je enthousiast geworden door een bezoek aan onze winkel of website? Maak eenvoudig een afspraak voor een interieuradvies, dit kan in de winkel, per mail of telefonisch.

2. INVENTARISATIE - circa 1.5 uur

Om een compleet interieuradvies te kunnen realiseren, komen we bij je aan huis voor een inventarisatie. We maken foto’s van de ruimte(s) waar het interieuradvies om draait en van de items die je graag terug wilt laten komen in het nieuwe interieur. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat het aan huis komen een belangrijk onderdeel van het interieuradvies is. Daarnaast werken we graag met een bouwtekening op schaal. Voordat we bij je aan huis komen voor de inventarisatie van het interieuradvies, raden we aan om een lijst met wensen en prioriteiten te maken. Probeer tijdens het gesprek je woonstijl over te brengen door middel van foto’s op bijvoorbeeld Pinterest. Des te meer informatie, des te beter wij het interieur van je dromen weten te realiseren middels een interieuradvies! 

3. HET CREATIEVE PROCES - circa 3 weken

Tijd voor onze interieurontwerpers om aan de slag te gaan! Het creatieve proces duurt ongeveer drie weken omdat we graag ruim de tijd nemen om alle mogelijkheden te bekijken. Het resultaat? Een volledig interieuradvies waarbij de gehele ruimte, van meubels tot verlichting en van behang tot verf, is ingericht geheel naar jouw/jullie stijl. Concreet ontvang je van ons:

✓ Handgetekende 2D-tekening 

✓ Kleuradvies (kan ook los voor € 395,-) 

✓ Materiaaladvies

✓ Productsuggesties 

✓ Lichtadvies (kan ook los voor € 395,-)

✓ Indeling van de ruimte

✓ Offerte 

4. PRESENTATIE VAN HET ADVIES IN DE WINKEL - circa 1.5 uur

Na drie weken hebben we een totaalplaatje gemaakt en gaan we het interieuradvies aan je presenteren. Na een heerlijke bak koffie in onze gezellige koffiehoek KIK, laten we je alle producten zien en materialen voelen. Als je twijfelt over dat ene kleurtje aan de wand of die ene lamp, dan zijn er nog alternatieven die we gedurende het proces voor je hebben bewaard. Zo zorgen we ervoor dat het interieuradvies aan al jouw wensen en de mogelijkheden van je huis voldoet.

5. BESTELLEN EN BEZORGEN 

Overtreft het interieuradvies van Kavel 84 al je verwachtingen en ben je helemaal tevreden? Dan gaan we de producten waar je interesse in hebt voor je bestellen. Vervolgens maken we een afspraak voor de levering aan huis van de door jou uitgekozen producten uit het interieuradvies. De meubelbezorging is in eigen beheer, dus onze bezorgers gaan pas weg als alles op de juiste plek staat. 

Lees deze informatie nog even door en plan je afspraak in

Het interieuradvies kost € 595,- (per woonlaag). De factuur hiervoor betaal je na de presentatie van het interieuradvies in de winkel. Wanneer we bij je aan huis komen voor de inventarisatie van het interieuradvies, rekenen wij geen reiskostenvergoeding tot een straal van 30 kilometer rondom Waalwijk. Woon je verder weg? Dan vragen we een vergoeding van € 0,25 per kilometer.

Zo, nu ben je op de hoogte van alles wat je moet weten omtrent het Kavel 84-interieuradvies. Afspraak maken? We zien je graag in de winkel verschijnen of je neemt eenvoudig contact met ons op.