Werkwijze

Een professioneel en compleet interieuradvies voor 495,- 

Wij hebben passie voor interieur en staan voor kwaliteit. Het team telt ervaren ontwerpers die van een huis een nieuw, prachtig thuis maken. Door eerdere projecten en een inventarisatie bij je thuis weten we wat bij jou en je woning past. Dit kan gaan over nieuwbouw of een bestaande woning die een opfrisbeurt nodig heeft. Meestal betreft dit het woon- en eetgedeelte met entree of slaapkamers met een eventuele werkkamer. We hebben een ontzettend breed assortiment, waardoor er veel mogelijk is. Met veel enthousiasme gaan we aan de slag om een droominrichting met een gevoel van thuiskomen te realiseren! 

Hoe doen we dit? 

1. AFSPRAAK MAKEN 

Ben je nieuwsgierig wat er achter onze naam schuil gaat of ben je enthousiast geworden door een bezoek aan onze winkel of nieuwe website? Maak eenvoudig een afspraak in de winkel, per mail of per telefoon. 

2. INVENTARISATIE- circa 1,5 uur

We komen bij je thuis en maken foto's van de ruimte(s) en de items die blijven. Daardoor zien we de daadwerkelijke ruimte en krijgen we een totaalplaatje. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat dit een belangrijk onderdeel is. Ook werken we graag met een bouwtekening op schaal. We raden aan om vooraf een lijstje te maken met wensen en prioriteiten en welke meubels er blijven. Probeer tijdens het gesprek je woonstijl over te brengen door middel van foto's van bijvoorbeeld Pinterest. Met alle benodigde gegevens gaan wij terug naar de winkel om je vol spanning achter te laten!

3. HET CREATIEVE PROCES - circa 3 weken

Met z'n drieën gaan we met de ideeën aan de slag. Dit duurt ongeveer 3 weken omdat we graag voldoende de tijd nemen om alle mogelijkheden te bekijken. Wat krijg je? Een volledig advies waarbij heel de ruimte van meubels tot verlichting en van behang/verf tot vloer is ingericht, geheel naar jouw/jullie stijl. In het kort:

✓ Handgetekende 2D tekening 

✓ Kleuradvies (kan ook los voor €295) 

✓ Materiaaladvies

✓ Productsuggesties 

✓ Lichtadvies (kan ook los voor €295)

✓ Indeling van de ruimte

✓ Offerte 

4. PRESENTATIE VAN HET ADVIES IN DE WINKEL - circa 1,5 uur

Na drie weken hebben we een totaalplaatje gemaakt en gaan we het plan presenteren. Na een heerlijk bakje koffie in onze gezellige koffiehoek KIK, kan je meteen alle producten zien en materialen voelen! Mocht je twijfelen over dat kleurtje aan de wand of die ene lamp, dan hebben nog alternatieven die we gedurende het proces hebben bewaard. 

Bekijk hier onze projecten. 

5. BEZORGING 

Nadat alles is besproken en naar wens is, gaan we de producten die je wilt, bestellen. Vervolgens maken we een afspraak voor de levering. Het fijne is dat de meubelbezorging in eigen beheer is. Onze bezorgers gaan pas weg als alles op de juiste plek staat. 

We sturen een factuur van €495 (per woonlaag) nadat we de afspraak hebben gemaakt om langs te komen voor de inventarisatie. Tot een straal van 30 kilometer van Waalwijk rekenen wij geen reiskostenvergoeding. Als je verder woont vragen we een kleine vergoeding van 25 cent per kilometer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een deskundig en verrassend interieuradvies met een persoonlijke benadering, neem je contact met ons op!