Over Kavel 84

"Wij zijn geen meubelwinkel zoals je ze kent, wij zijn niet gewoon, doorsnee, the usual. Wij denken niet: doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Nee, wij denken: doe maar gek, het is allemaal al gewoon genoeg."

Het ontstaan van Kavel

Wat begon als een klein winkeltje met woonaccessoires, groeide sinds oktober 2006 uit tot Kavel 84 in zijn huidige vorm. Wat anderen kunnen, kunnen wij beter, leuker, persoonlijker. Dat is wat ondernemersduo Coen en Rinette ertoe dreef om het karakteristieke pand aan de Grotestraat in Waalwijk te betrekken met hun winkel. Sinds die tijd is geen dag meer saai geweest in het leven van de twee. Elke dag staat sindsdien in het teken van klanten verblijden met alles wat ze nodig hebben om een fijn thuis te creëren. Een plek waarnaar je graag terugkeert, elke dag opnieuw.

Gelukkige mensen is het motto

Door de jaren heen is Kavel 84 uitgegroeid tot wat het nu is, veel meer dan enkel een woonwinkel. Wij zijn er om je van het begin tot het eind te helpen aan een fijn thuis. Niet voor niets is het bedrijf door de jaren heen steeds verder uitgebreid. Waar het vroeger draaide om enkel woonaccessoires, klop je vandaag de dag bij ons aan om je complete interieur te transformeren. En daar helpen we je niet alleen bij als je in de buurt woont. Door onze webshop zijn we namelijk dicht bij eenieder die blij wordt van verrassende, doorgaans kleurrijke, items in huis.

Het Kavel-concept

Om mensen te helpen aan een interieur waarin ze zich meer dan ooit thuis voelen, moet je ze leren kennen. Persoonlijke benadering vormt dan ook de rode draad binnen alles wat Kavel 84 doet. Of het nu gaat om het kopen van meubels en woonaccessoires of een compleet interieuradvies: jij bepaalt. Wel geven we er, als je hiervoor openstaat, graag een Kavel-touch aan. Je zult merken dat dan niets te gek is en de mogelijkheden eindeloos zijn.