Projecten

    

Interieuradvies volledige woning

Geen muur mag wit blijven? Dan maken we er een eigenwijs interieur met pit van!

Ik wil er meer van lezen!

Zakelijk interieuradvies

Van kantoor-kantoor naar een werkplek met een huiselijke sfeer en verrassende elementen? Say no more

Lees hier meer!

Interieuradvies volledige woning

Een hippe, stoere sfeer met behoud van de authentieke elementen van een kerk. Benieuwd hoe we dat hebben gerealiseerd voor dit gezin uit ’s-Hertogenbosch?

Ontdek hier!

Interieuradvies woon- en eetkamer

Ben je benieuwd hoe wij een gezellige, moderne woon- en eetkamer hebben gerealiseerd in de twee-onder-een-kapwoning van een jong gezin in Drunen?

Je leest het hier!

Interieuradvies keuken, woon- en eetkamer

Zachte kleuren, een sfeervol gevoel en speelse elementen: hieruit bestaat dit interieuradvies voor de keuken, woon- en eetkamer van een eengezinswoning in Den Bosch. Benieuwd geworden?

Lees hier meer!

Interieuradvies woon- en eetkamer

Een gedateerd interieur omtoveren tot een interieur met een frisse, moderne uitstraling? Het is ons gelukt met dit interieuradvies bij een jong gezin in Waalwijk.

Lees er hier alles over!

Interieuradvies woon- en eetkamer

Aardetinten, goudaccenten en hier en daar een kleur die er écht uitspringt: je ziet het terug in dit interieuradvies voor een samengesteld gezin in Empel.

Het resultaat zie je hier!

Interieuradvies entree, woonkamer en keuken

Een volledig nieuwe benedenverdieping met een modern en warm interieur? We hebben dit stel met een vrijstaande woning in Waalwijk er heel blij mee gemaakt! Benieuwd hoe?

Je leest het hier!

Interieuradvies entree, keuken, woon- en werkkamer

Een hotel-chique interieur met een knipoog? Say no more. We hebben het gerealiseerd voor de vrijstaande woning van een stel uit Waalwijk.

Je leest er hier alles over!

Interieuradvies entree en woonkamer

Zelfs met wat gewaagde keuzes kan je interieur ontzettend stijlvol worden. Dat zie je terug in het interieur van dit gezin met drie kinderen in Waalwijk.

Lees hier verder!

Interieuradvies woon- en eetkamer

Een interieur waarin kleur, sfeer en gezelligheid mist? Wij brachten er verandering in bij dit jonge gezin dat recentelijk was ingetrokken in een karakteristieke woning in Drunen.

Lees het hier!