Hotel chique en uniek interieurproject in Waalwijk

Dit prachtige vrijstaande huis in Waalwijk heeft een originele vloer die stamt uit het begin van de vorige eeuw. Dit was de uitgangspositie voor het kleurenpallet in het eetgedeelte. We hebben hierbij de kleur zo gekozen dat hij de voor- en achterkamer verbindt. Op een manier dat elke ruimte toch zijn eigen identiteit bewaart. De stoelen en grote ovale tafel symboliseren het nieuwe low dining. Het is een perfecte set om met vrienden en familie avonden lang na te tafelen. De twee DockFour panelen aan de wand zorgen voor een persoonlijke touch. Door de grote keuze qua kleuren en materialen is niet één DockFour hetzelfde. De trap in de gang heeft een loper gekregen, geheel in de stijl van het huis. Onze stoffeerder is gespecialiseerd in het op maat maken van traplopers. 

In de keuken hebben we behang gebruikt waar wij helemaal enthousiast van werden.. en zij ook! Het is een blow-up van verschillende mooie kleuren dat zich goed leent om zoals hier in twee gedeeltes te gebruiken. Chapeau voor het vertrouwen! De gekleurde velvet barkrukken met een industrieel onderstel van Spoinq passen perfect bij het keukeneiland. De zachtgroene verftint past zowel bij het behang in de keuken als bij de originele houten toog in de woonkamer. 

In de gang is gekozen voor een 3D behang boven de bestaande lambrisering. Door de basiskleur van het behang wit te houden en met gouden accenten te werken, komt het stijlvolle verleden terug. In de woonkamer is de open haard betegeld met zwarte, kleine, shiny en ongelijkmatige tegels. Deze verrassende structuur geeft de haard de aandacht die het verdient. De haard geeft een mooi contrast weer met ons vloerkleed en de zacht gestoffeerde bank van Design on Stock. De raambekleding heeft een afstandsbediening, hoe chill is het als je gewoon op de bank kan blijven liggen? Heul chill.