Stjilvol en kleurrijk interieurproject in Empel

 

Een project waar we in de winter van 2017 onze ziel en zaligheid in hebben kunnen steken! Hier is een prachtige woonkamer en eethoek ontworpen voor een samengesteld gezin. De kleuren waar wij mee hebben gespeeld zijn met name aardetinten, goudaccenten en af en toe een mooie uitspringende kleur die de aandacht op een goede manier opeist. Dit brengt ons naar de eerste foto. Deze Baltische kleur uit de jaren 70 pakt je op het moment dat je de ruimte binnenkomt. Door de kleuren in de nis door te trekken, komen de plankjes, lijstjes en het lampje prachtig naar voren. De structuur en kleur van de houten plankjes zie je weer terug in de vloer en de salontafel. De blauwgrijze bank Giny straalt kwaliteit en comfort uit en heeft door de stiksels een bepaalde nonchalance. 

Zowel de fauteuil Coen als de bankjes Nico zijn eigen ontwerp. De bankjes maken we geheel in eigen beheer. Dus alles kan en alles mag, de mogelijkheden zijn eindeloos waardoor je zelf een unieke eethoek kan creëren. Stoelen hebben we in contrasterende kleuren, stoffen en patroontjes neergezet. Deze ruimte is heerlijk rustgevend maar het is ook een speels geheel geworden. De gordijnen zijn half transparant, de zogenaamde Inbetween, en zorgen ervoor dat het zonlicht mooi gefilterd wordt. In de avonduren geeft het binnen een warm beeld. 

De zwart stalen ZEN kast is dé vitrine om al je zelfgemaakte of gevonden schatten in tentoon te stellen, net zoals deze leuke schaaltjes, wijnglazen of foto's op hout. Zelfs de zijkanten zijn van glas en kunnen open. Door de wijnrode kleur achter de kast ontpopt het geheel tot een sfeervolle en haast mysterieuze setting.