Modern en fris interieurproject in Waalwijk

Vanaf het eerste moment in winkel was er meteen een enorme klik die niet meer is weggegaan. Tegen de Drunense Duinen aan ligt dit heerlijke vrijstaande huis wat twee jaar geleden is verbouwd. We zijn vanaf het begin van het proces hierin betrokken geweest. De gehele benedenverdieping was volgens de bewoners nodig aan vervanging toe. De wens van de klant was een modern en warm interieur, maar wel met een knipoog. 

We hebben een plan gemaakt voor de raamdecoratie in de woonkamer en de keuken. De stijlvolle gordijnen hebben een warme grijze kleur gekregen, passend bij de muurverf. De gekozen houten lamellen zijn net niet wit. Bij de samenstelling van de kleuren is gekeken naar de tegels (dit was een gegeven). Zodra grijze tinten gecombineerd worden, moet je erop letten dat het elkaar versterkt in plaats van dat het eentonig en zakelijk wordt. In dit geval hebben we aan het kleurenpallet ook groentinten toegevoegd. Dit komt terug in ons behang en vloerkleed, beiden met een leuk patroon. Met de metaal- en zilverkleurige tafeltjes van Pols Potten creëren we een warme en karakteristieke uitstraling. De Kavel 84 stoelen hebben we in verschillende kleuren gestoffeerd, waarbij het mosterdgeel er heerlijk uitspat. Zodra je in deze stoelen zit, kan je eindeloos lang natafelen.. want ze zitten echt geweldig! 

De keuken is in samenwerking met DOSIS in Waalwijk gerealiseerd. Wij hebben gezorgd voor kleurrijke barkrukken en een warme uitstraling die door de raambekleding gecreëerd wordt. Dit sluit ook mooi aan bij het houten met marmeren blad. Het is fantastisch leuk om zowel in de woonkamer als in de keuken te spelen met verschillende kleuren en materialen die tot een mooi geheel komen.