Kleurrijk interieurproject in Den Bosch

In 2018 hebben dit heerlijke appartement in hartje Den Bosch een heuse metamorfose gegeven. Nog voor de sleuteloverdracht, had de bewoonster ons al benaderd. De wishlist bestond uit zachte kleuren, een gezellig en sfeervol gevoel en speelse elementen. Haar huidige bank was het enige meubelstuk dat in haar nieuwe woning terug moest komen. 

Te beginnen in de keuken: we hebben de muren een zachtgroene kleur gegeven met bijpassende tegeltjes. Dit is mooi in harmonie met de eikenhouten Opbergkast van Ethnicraft rechts. De originele keuken heeft een  donkerblauwe kleur met een zwart blad. De zwarte lamp van Tonone en het  frame Hero van Bodilson zorgen voor wat tegengewicht in de rustige keuken.

De lichtgroene kleur hebben we aan één kant doorgetrokken naar de woonkamer. Aan de overkant hebben we gekozen voor een vergrijsd roze kleur. We hebben hiervoor gekozen omdat dit voor wat spanning zorgt tussen de pastelkleuren. Het vloerkleed Stripes van Desso heeft precies de juiste sfeer en kleurtinten om een verbindende factor te zijn. Het TV meubel van Ethnicraft komt uit dezelfde collectie als de kast in de keuken. Een leuk detail is de match tussen de blauwe poef en het subtiele reliëf behang in de eetkamer. Om het sfeertje compleet te maken, hebben we gekozen voor semi transparante gordijnstof. Raambekleding heeft 's avonds een andere invloed op de kamer dan overdag. Door de vaak grote oppervlaktes van het gordijn is het wijs om rekening te houden met de kleuren die je daarvoor gebruikt. Het kan 's avonds al snel overheersend zijn. 

Twee zwarte boekenkasten "Strong" van Bodilson zetten de toon voor het eetgedeelte. Deze kast biedt zowel veel opbergmogelijkheden als ruimte om je persoonlijke schatten te tonen. Door de Mix & Match van stoelen is het eetgedeelte een gezellige en sfeervolle plek geworden, precies waar ze op had gehoopt! Onze eetkamerbankjes maken we altijd op maat. Daardoor is elke vorm, zelfs rond, mogelijk. De zachte vorm van de bank wordt gecompenseerd met de stoere stof. Met een ronde eethoek ben je verbonden met iedereen aan tafel. Ook is er altijd plaats voor een extra bordje!