Gezellig modern interieurproject in Drunen

Deze twee-onder-een-kapwoning in Drunen heeft een moderne zithoek gekregen waarbij rustige tinten worden afgewisseld met warme en speelse elementen. De lichtgroene kleur op de muur in de woonkamer is doorgetrokken naar de eethoek. Dit is gedaan om de bijzondere haard beter tot zijn recht te laten komen. We hebben gekozen voor een chique donkergrijze hoekbank die groot genoeg is voor heel het gezin en wat visite. Dat zorgt er ook meteen voor dat er voldoende ruimte is voor meerdere bijzettafels. Door de bijzettafels Thin, Twist en Jelva bij elkaar te zetten (die verschillen in hoogte en formaat) creëer je een dynamisch geheel. 

De gordijnen en het super zachte vloerkleed van Desso zijn erg rustig. We wilden graag als tegenhanger een stoer element toevoegen. Dat hebben we gedaan door aan de overkant van de bank een 100% eikenhouten TV meubel van Ethnicraft neer te zetten. Het zwarte onderstel is mooi in contrast met het warme hout van de body. Ondanks dat het meubel gemaakt is van massief hout, zorgt het onderstel voor een luchtige uitstraling en ruimtelijk gevoel. De wand daarachter heeft een diepblauwe kleur gekregen dat in balans is met het behang ernaast. 

Bij de open haard is er gekozen voor een mosterd gouden Tumbler fauteuil van Design on Stock. Deze fauteuil nodigt uit om fijn in te nestelen. Doordat de kuip van de fauteuil in zijn frame lijkt te zweven, ontstaat er een ruimtelijk effect. De open haard zelf heeft een donkere groentint gekregen dat mooi in harmonie is met de reeds bestaande houtkleur en de lichtgroene basiskleur.  

Onze eetbankjes Nico hebben we bekleed in twee verschillende stoffen. Doordat je één bankje rustig naturel houdt, kan je voor het bankje ernaast uitpakken. Zoals je ziet hebben we de leuning subtiel weg laten vallen bij één eetbankje vanwege de open haard. Als hier wel een rugleuning aan had gezeten was je de doorkijk van de open haard kwijt geweest. Zo zie je maar dat echt alles mogelijk is bij onze eetbankjes. De moderne Shiek lampen van Wever & Ducre hebben een gouden binnenkant wat mooi matcht bij de mosterd gouden kleur. Het vervaagde klassieke Patterns vloerkleed van Desso slaat een brug tussen heden en verleden. Met onze stoeren leren eetkamerstoelen erbij ga je graag aan tafel in deze gezellige eethoek!