Sfeervol en persoonlijk interieurproject in Waalwijk

 

Dit huis staat op een prachtige locatie in Waalwijk, maar van binnen was het interieur een beetje gedateerd. De bewoners wilden een frisse look en een interieur dat echt bij hen past. Ook wilden ze verrast worden en kregen we alle vrijheid!

Het is een plek geworden waar je de onrust van de dag kunt verwerken. Door het frisse en evenwichtige kleurenpalet in de woonkamer komen de designmeubels stuk voor stuk perfect tot zijn recht. De toegepaste tegels op de schouw contrasteren mooi met de goudgele kleur daarachter. Op deze manier geef je de open haard extra aandacht en wordt het een centraal punt in de woonkamer. Door de Storytiles erin te verwerken, geef je er een persoonlijk tintje aan. De goudgele kleur is een mooie aanvulling bij het groene kleurenpalet in de hoek van de bank. Door een lichte, maar zeker geen witte basiskleur te gebruiken zie je dat elementen als plinten en kozijnen mooi tot hun recht komen. 

De wand achter de bank vonden wij een mooie plek om er iets bijzonders mee te doen. Door het vlak in ton sur ton tint te schilderen wordt je blik meteen naar de zwartwit foto's getrokken. Het vlak staat mooi in contrast met het ronde lichtgroene vloerkleed. Zo zie je maar dat spelen met vormen altijd loont! De Ginny bank is een van onze lievelingsbanken voor gezinnen. Met kleur en behang geef je je huis zonder te verbouwen een compleet andere sfeer. Om niet te veel kleuren te gebruiken hebben we ons bij de eettafel beperkt tot grijstinten. Echter wel met een mooi pakkend bladpatroon in het behang. De bestaande eettafel en stoelen blenden mooi in het interieur. De leren Coen fauteuil verbindt ook het voor- en achtergedeelte van de woonkamer met elkaar, zonder daarbij in de weg te staan. 

Als mooie knutsel- en studeerplek hebben we een massief eikenhouten blad om maat laten maken. Door middel van speciaal ontworpen beugels is er ruimte voor meerdere zitplaatsen. De Barrell van Design on Stock kan zowel als zitplaats als bijzettafel bij de bank gebruikt worden. Wil je pottenkijkers buiten houden, maar wel kunnen genieten van het mooie daglicht of het najaarszonnetje? Dan is een plissé of dupli met bottom up - top down effect ideaal!