Alles in kleur in deze pastorie

 

Meer kleur in huis? Dat hoef je tegen onze interieurspecialisten maar één keer te zeggen. Of wacht, trouwens, je hoeft het niet eens te zeggen. Kies je voor een interieuradvies van Kavel, dan gaan we voor alles in kleur! Zo ook in deze prachtige pastorie.

Loop je dit grootse, karakteristieke woonhuis binnen, dan voel je je al snel welkom door de zachte blauwe kleur waarin de hal is geschilderd. Wij zijn groot fan van plafonds mee schilderen en dat advies is ook hier uitgevoerd. Kijk je voor je uit, dan stuit je op de royale traploper van Desso Tarkett. Hoewel deze uitnodigt om het hogerop te zoeken, slaan we denkbeeldig linksaf en betreden we de eetkamer met keuken.

De show in de keuken wordt zonder twijfel gesteeld door de verfkeuzes. De zwarte keuken steekt mooi af tegen de mosgele kleur op de achterwand. Verder is er aan de rechterwand een lambrisering gecreëerd met licht- en donkerblauw. De sfeer wordt bepaald door de Here Comes the Sun lampen van DCWéditions. Om persoonlijkheid aan de eetkamer toe te voegen, is er een grote Detroit vitrinekast van New Routz geplaatst tegen een wand bekleed met behang van Rebel Walls. Hierin hebben de bewoners de mogelijkheid om persoonlijke items uit te stallen en de eetkamer zo eigen te maken.

Wanneer we door de deur in de eetkamer lopen, onder de karakteristieke boog door, komen we langs het toilet. Dit toilet heeft een opfrisbeurt gekregen met het gave Museum behang van Eijffinger. De witte tegels zorgen voor rust tussen de drukke tegelvloer en het indrukwekkende behang.

En dan is het tijd om de woonkamer te betreden. De pastorie heeft hier veel raampartijen waardoor er een mooie lichtinval is. Hierdoor komen de zachte kleuren extra mooi uit. De bestaande bank is gebleven, maar wel aangekleed met twee wandplanken aan de muur, een knalgele Tonone Bolt vloerlamp en een bijpassende Studio Boot poster. De wand hier tegenover heeft een mooi, wat donkerder behang van Eijffinger gekregen.

De aandacht wordt in de woonkamer al snel naar de erker getrokken. This is where the magic happens! Hier is gespeeld met een leuke kleurcombinatie op de wanden en er staat een supergave combinatie van drie Nico eettafelbankjes. Om het plaatje compleet te maken, hangt er een Tonone Bolt plafondlamp in daybreak rose te stralen. 

interieuradvies pastorie

interieuradvies pastorie

interieuradvies pastorie

interieuradvies pastorie

interieuradvies pastorie

interieuradvies pastorie

interieuradvies pastorie