Dockfour wandpanelen bij uitgewerkt interieuradvies Kavel 84, Stylepad klok, dockfour spider, dockfour loop, dockfour bookshelve

Mogelijkheden van Dockfour bij Kavel 84

Mogelijkheden van Dockfour bij Kavel 84

Wandpanelen van Dockfour

Bij de wandpanelen/stylepads van Dockfour wordt functionaliteit met design gecombineerd. Het geeft je interieur een persoonlijke touch. Het is jammer dat wanden te weinig aandacht krijgen terwijl ze zo sfeerbepalend zijn. Wil je meer weten over Dockfour? Lees dan de blog!

Oneindig veel mogelijkheden. 

Door verschillende materialen en functionals kan het aanbod erg overweldigd zijn. De vele mogelijkheden qua materiaal, kleur en prints maken het mogelijk dat je het helemaal naar je eigen hand kan zetten. Van écht mos tot aan zelf geschoten foto's.. je kan het zo gek niet bedenken of Dockfour kan het maken. 

Hoe kan je een eerste selectie maken? 

 1. Hoeveel panelen kan je kwijt?
 2. Moet er iets aan de akoestiek gedaan worden? 
 3. Kijk rond in huis, welke kleuren zijn aanwezig of heeft de ruimte juist kleur nodig?
 4. Zijn er materialen die je mist in je inrichting? (Bijvoorbeeld: als je veel houten meubels hebt, is het een verademing om stoffen toe te voegen)
 5. Kom met je eerste selectie en wensen naar de winkel in Waalwijk waar we alle materialen en functionaliteiten in het klein hebben. Op deze manier kunnen we het gemakkelijk voor je visualiseren. 

Akoestiek verbeteren

Aangezien veel huizen tegenwoordig met veel harde materialen zijn afgewerkt zoals stuc-wanden, harde vloeren en weinig raamdecoratie laat de akoestiek vaak te wensen over. Heb je al gordijnen en een vloerkleed in huis, maar klinkt het nog steeds hol als je praat of loopt? Dan kunnen de speciale akoestische wandpanelen het geluidsprobleem oplossen. "Met verschillende dikten en kwaliteiten van akoestische schuimen wordt de hoogste klasse (Klasse A: α-waarde 0,90) in geluidabsorptie bereikt", aldus Dockfour. 

Weet wel dat de basis gestoffeerde Stylepads van Dock Four al een dempende werking hebben, maar door de speciale opbouw van de Acoustic Stylepads worden de allerbeste waarden in geluidsabsorptie bereikt.

Praktisch en toch stijlvol 

Notities, brieven, sleutels, uitnodigingen, handdoeken, gadgets en persoonlijke foto's en souvenirs... het past op of in de:

 • Vilten schubben
 • Boekenplankjes
 • Opbergvakjes
 • Miniplankje met elastiek
 • Knopen
 • Sleutelhouder
 • Houten plank
 • Elastieken spanners
 • Haakjes
 • Leren lussen 

Bestel online onze hardlopers of kom langs in de winkel! 

Hieronder staan foto's die gemaakt zijn bij onze klanten. 

Laat een reactie achter

* Verplicht