StoryTiles bloemetje voor jou tegeltje.

Tips voor de leukste wooncadeaus

Tips voor de leukste wooncadeaus

Ben jij benieuwd welke items van Kavel 84 tot de leukste wooncadeaus behoren? Je leest het hier. Regelmatig ben je op zoek naar het perfecte cadeau, of het nu voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid is. Wooncadeaus zijn altijd een goed idee, al helemaal wanneer je op bezoek gaat bij iemand die pas in een nieuwe woning is ingetrokken of een verbouwing achter de rug heeft. Helaas vinden veel mensen het moeilijk of te persoonlijk om een cadeau voor in huis te geven. Met onze tips voor de perfecte wooncadeaus is dit verleden tijd!

Een kleinigheidje is altijd goed

Mensen denken bij wooncadeaus al snel aan grote objecten voor in huis. Dit is niet alleen lastig om uit te zoeken, het is ook helemaal niet nodig! Zeg nu zelf: van een kleinigheidje word je zelf toch ook blij? Onze tip voor wooncadeaus met een klein budget zijn de geweldige StoryTiles. Dit zijn kleine tegeltjes om op te hangen, neer te zetten of in te metselen. Stuk voor stuk vertellen ze een verhaal, bijvoorbeeld over de liefde, het ouderschap of een vriendschap. Welk verhaal wil jij met dit enige wooncadeau overbrengen? 

Geen bloemen zonder vaas

Bloemen doen het altijd goed, bij welke gelegenheid dan ook. Maar heb je er weleens aan gedacht om een leuke vaas cadeau te geven? Bloemen kunnen immers niet overleven zonder vaas. Veel mensen hebben wel een vaas in huis, maar zulke leuke als in het assortiment van Kavel 84 in Waalwijk vind je niet in elk interieur. Onze vazen zijn de ultieme wooncadeaus, omdat ze niet eens een bos bloemen nodig hebben om te stralen!

Wie houdt er nu niet van kunst?

Iedereen houdt wel van een beetje kunst in huis, in wat voor vorm dan ook. Als je graag een stukje kunst wilt geven, zijn onze wandborden de ultieme wooncadeaus. Je kunt ze kopen met een design dat bij het interieur van de ontvanger past. Dit cadeau maak je zo duur als je zelf wilt, omdat de prijzen van de borden erg uiteenlopen. Ga voor een enkel bordje of geef een volledige set cadeau, aan jou de keuze!

Maak de ontvanger blij

Zo, nu heb je voldoende inspiratie op het gebied van wooncadeaus opgedaan en is het tijd om je keuze te maken. Waar ga jij de ontvanger blij mee maken? Plaats je bestelling of kom naar de winkel in het centrum van Waalwijk. Wij pakken het cadeau met liefde en plezier voor je in!

Laat een reactie achter

* Verplicht