Zo voldoet jouw woning aan de woontrends voor de zomer van 2022

Zo voldoet jouw woning aan de woontrends voor de zomer van 2022

Zo voldoet jouw woning aan de woontrends voor de zomer van 2022

Voldoet jouw interieur al aan de woontrends voor de zomer van 2022? Nee? Dan is het tijd om heel rap in actie te komen, want de zomer doet bijna zijn intrede! De meest belangrijke woontrend van het afgelopen jaar is van je huis een fijne plek maken, een plek waar je graag bent. We weten inmiddels namelijk wel hoe belangrijk het is dat je huis een écht thuis is, aangezien we er meer tijd dan ooit tevoren hebben doorgebracht de afgelopen periode. Heb je al zin om deze trend door te zetten terwijl je voldoet aan de woontrends voor de zomer van 2022? Lees dan snel verder!

Keuzes, keuzes, keuzes

Ook in de zomer van 2022 blijft een van de meest belangrijke woontrends van het afgelopen jaar gelden: maak bewuste keuzes. Vaak wordt het maken van bewuste keuzes verward met het maken van veilige keuzes, maar daar zul je om mee te doen aan de woontrends voor de zomer van 2022 toch vanaf moeten stappen! Althans, als het aan ons ligt… Het mag namelijk allemaal wel een tikkeltje speels en opvallend. Wie zegt dat het kiezen voor een kleurrijk behang of een vrolijke lik verf geen bewuste keuze kan zijn? Bij Kavel 84 in Waalwijk durven we zelfs te stellen dat je hier veel langer en meer plezier van beleeft dan van een witte muur, en dat niet alleen in de zomer!

Comfort staat voorop

De zomer in huis halen door middel van een gewaagd kleurtje op de muur is natuurlijk leuk, maar voorop staat dat comfort niet vergeten mag worden in de woontrends voor de zomer van 2022. En denk je aan comfort in huis in de zomerperiode? Dan denk je waarschijnlijk als eerst aan airconditioning. Hier kunnen we je bij Kavel 84 in Waalwijk niet aan helpen, maar wel aan horren op maat. Ongedierte dat buiten blijft zal zeker bijdragen aan jouw comfortgehalte in huis gedurende de zomer! 

Maak het plaatje compleet

Heb jij je bewuste keuzes voor zomerse veranderingen in je interieur op een rijtje gezet? En heb je gedacht aan het comfortgehalte in huis gedurende de zomer? Dan rest alleen nog de finishing touch: woonaccessoires! Vergeet zeker niet om eens tussen ons assortiment aan servies te snuffelen. Wie weet scoor jij een geweldig servies om de lange zomeravonden aan tafel nog sfeervoller te maken!

Laat een reactie achter

* Verplicht