Zo zorg je voor een fris voorjaarshuis

Zo zorg je voor een fris voorjaarshuis

Zo zorg je voor een fris voorjaarshuis

De winter is tot zijn einde gekomen, wat betekent dat het tijd is om je woning klaar te maken voor de lente. De koudste dagen van het jaar zijn geweest en de donkere, korte dagen maken plaats voor lange, zonnige dagen. Berg dus al je winteraccessoires maar op en maak plaats voor de zon in huis. Met deze tips van Kavel 84 in Waalwijk zorg jij voor een fris en gezellig voorjaarshuis!

De eerste stap: een grote schoonmaak

In veel huishoudens wordt er aan de start van de lente gekozen voor een voorjaarsschoonmaak; een traditie van vroeger die nog steeds veel wordt nageleefd. De reden hiervoor? In de winter ben je veel thuis, waardoor je graag de warmte binnenhoudt en de deuren zoveel mogelijk gesloten. Dit zorgt er dan ook vanzelf voor dat het in huis wat rommeliger wordt. Knus is het wel, maar een voorjaarshuis staat in het teken van een opgeruimd, fris huis! Ze zeggen niet voor niets: less is more

Een schoon huis biedt perspectief

Zodra je huis schoon is, zul je merken dat je zin krijgt om je interieur helemaal af te stylen tot een voorjaarshuis. Alle woonaccessoires van de winter zijn opgeborgen, dus de vrolijke accessoires kunnen hun plek in huis gaan innemen. Hoewel je met accessoires in frisse lentekleuren al veel bereikt, maakt een nieuw kleurtje of behangetje op de muur je voorjaarshuis helemaal af! Subtiele patronen, lichte kleuren en zachte materialen doen het altijd goed in de lente. 

The finishing touch: laat het zonnetje schijnen

Wat is een voorjaarshuis zonder de zonnestralen die je woning binnen schijnen? Zorg ervoor dat er ruimte is om de zon binnen te laten! Natuurlijk is het niet prettig als je de volledige dag vol in de zon kijkt vanuit je woonkamer, maar gelukkig zijn daar de uitgebreide mogelijkheden van Kavel 84 op het gebied van raambekleding. Kom zeker eens langs in de winkel in Waalwijk, waar we je graag meer vertellen over (vouw)gordijnen en onze andere producten op het gebied van raambekleding. 

Laat een reactie achter

* Verplicht