KIK

KIK - KOFFIE IN KAVEL
Sinds 2016 heeft Kavel 84 haar eigen koffiecorner, voorzien van allerlei drankjes en hapjes. Dé plek om even bij te tanken na een lange (shop)dag of om gezellig samen een bakje, wijntje of biertje te doen. Zowel binnen als buiten kan je lekker op de bank ploffen, voel je thuis. Bonus: je doet er meteen inspiratie op voor je woning! 

Dranken
Koffie

De dag begin je wat ons betreft met een goed kopje koffie. In de koffiecorner van Kavel84 worden de koffiebonen en de benodigde apparatuur van Brinks CoffeeRoasters gebruikt. Deze specialty koffie wordt op een eerlijke wijze verbouwd en tegen een eerlijke prijs ingekocht. Brinks wordt erkend voor hun transparantie en hoge standaard. Ze hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bonen branden. Wij serveren daardoor de (h)eerlijkste bakjes koffie, americano, cappuccino, (dubbele) espresso, latte en flat white. Als lekkernij ligt er een kleine Tony Chocoloney bij. Och, was genieten ooit zo makkelijk?


Thee

De theeblaadjes die met de hand worden geplukt zijn ook van Brinks. Fruitige en volle theesoorten, gecombineerd met groene smaken en bijzondere vruchten. De keuze is reuze! De smaak Cactus Vijg komt uit het middellandse zeegebied. De zoete vrucht geeft een zacht karakter aan de groene thee. Relax & Easy is een verfijnde kruidenthee met een licht pittige smaak. De Sea of Blossom is een andere favoriet en kenmerkt zich door de explosie aan bloesem, kleur, geur en smaak. De onderstaande smaakjes kan je allemaal bij ons proeven!


Bieren

We hebben lokale speciaal biertjes noir en zonnewende van Stadsbrouwerij Sint Crispijn in Waalwijk. Hun doel is om eerlijk, ambachtelijk en smaakvol bier te maken. De flessen worden gelabeld met gerecycled papier.

Ook hebben we Vedett biertjes extra white en extra blond, welke een verfrissende en crispy dorstlesser zijn. De smaak zit vol met aroma's van citrusfruit en heeft een licht bittertje. 

Alle bieren zijn lekker, maar de IPA Mooie Nel van Jopen is ons favoriet. Je kunt er niet al te veel van drinken als je naar huis wilt lopen i.p.v. koprollend, maar hij is zoo lekker! Mooie nel smaakt naar tropisch citrusfruit en heeft een mooie bittere nasmaak door de hoge hopgift.


Wijnen

Rosé: Pont Neuf, Frankrijk, 2015

De rode druiven hebben 48 uur in contact met het sap op een lage temperatuur gestaan. Het resultaat mag er zijn! Deze zalmroze rosé is fris en heeft een fruitige nasmaak. Dit komt mede door de fruitaroma's van rood fruit.

Witte wijn: Sauvignon Blanc A. Guichard, Pays d'Oc, 2017

Deze Sauvignon Blanc smaakt naar het fris en fruitige van een groene appel met limoen. Het zachte in de wijn heeft wat weg van een rijpe perzik.

Witte wijn: Chardonnay, Central Valley - Chili, 2018 

Nadat de Chardonnay druiven worden gekneusd, volgt er een inweekproces waarbij de maximale geur- en smaakstoffen uit de druivenschillen worden gehaald. Deze frisse wijn heeft een krachtige en droge smaak.


Frisdranken 

De iconische en heerlijke frisdranken zoals Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Ice Tea, Ice Tea Green, Orangina, Exota limonade en appelsap verfrist iedereen. Naast deze dorstlessers hebben we ook Chaudfontaine blauw en rood. 

Tussendoortjes

Kleine trek? Dan hebben we een Tosti Kaas, Tosti Ham/Kaas, Good Times Cookie, Brownie of verse Appeltaart (met slagroom) voor je! 

Geef je binnenkort een lunch voor je verjaardag of om iets anders te vieren? Mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken. 

Tot snel!