KIK

KIK - KOFFIE IN KAVEL
Sinds 2016 heeft Kavel 84 haar eigen koffiecorner, voorzien van allerlei drankjes en hapjes. Dé plek om even bij te tanken na een lange (shop)dag of om gezellig samen een bakje, wijntje of biertje te doen. Zowel binnen als buiten kan je lekker op de bank ploffen, voel je thuis. Bonus: je doet er meteen inspiratie op voor je woning! 

 
Koffie

De dag begin je wat ons betreft met een goed kopje koffie. In de koffiecorner van Kavel84 worden de koffiebonen en de benodigde apparatuur van Brinks CoffeeRoasters gebruikt. Deze specialty koffie wordt op een eerlijke wijze verbouwd en tegen een eerlijke prijs ingekocht. Brinks wordt erkend voor hun transparantie en hoge standaard. Ze hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bonen branden. Wij serveren daardoor de (h)eerlijkste bakjes koffie, americano, cappuccino, (dubbele) espresso, latte en flat white. Als lekkernij ligt er een kleine koetjesreep bij. Och, was genieten ooit zo makkelijk?


Thee

De theeblaadjes die met de hand worden geplukt zijn ook van Brinks. Fruitige en volle theesoorten, gecombineerd met groene smaken en bijzondere vruchten. De keuze is reuze!