Warm en sfeervol interieur project in Drunen

Wij mochten een prachtig interieur ontwerpen en realiseren voor een jong gezin. De ruimtes waren gevuld met meubels die ze hadden meegenomen van de vorige woning, maar nodig aan vervanging toe waren. Ook misten ze kleur, sfeer en gezelligheid. Aan de hand van hun moodboard hebben we een balans gevonden tussen de interieurstijlen industrieel, retro en klassiek. 

De nieuwe witte keuken heeft een betonlook aanrecht. De muur met het raamkozijn heeft een zelfde aardse warme kleurtint gekregen als het blad. Door deze muur deze kleur te geven en het vouwgordijn licht te houden kan je spelen met het tegenlicht. De wand die zowel het kookeiland als het aanrecht met elkaar verbindt heeft behang gekregen met een handgemaakt patroon. De grijze schaduw print geeft een subtiel warm en schitterend effect. Zeker omdat in dit geval het licht er prachtig op kan schijnen. De onderkant van het behang heeft een donkere schaduw om "stevig" in de kamer te staan. 

Bij de achterdeur hebben we gekozen voor half licht door doorlatende gordijnen die het zonlicht mooi filteren. De kleuren op de muur, het behang, de lichtgrijze stof met strakke rails passen helemaal in de industriële stijl zonder dat het te kil wordt. 

In de woonkamer hebben we wat meer klassieke elementen terug laten komen. Het prachtige bloesem behang van Eijffinger straalt warmte uit en je krijgt meteen zin in het voorjaar! Het past mooi in harmonie bij de houten vloer en onze salontafel. Om ervoor te zorgen dat het niet te veel van hetzelfde wordt hebben we gekozen voor een frisse, lichtgroene kleur op de lange muur en schouw. Om de hoek zit een klein speelhoekje. Hier hebben we een bloemen behang geadviseerd dat een fleurige uitstraling heeft. Het stel dat drie kinderen heeft wilde graag een fijne zithoek waarbij iedereen z'n eigen plekje heeft. De zithoek heeft een langgerekte hoekbank in een stoere stof gekregen. 

Het interieur project voor de begane grond voelde zo goed dat ze voor de bovenverdieping weer onze expertise hebben ingeschakeld, met als resultaat dat de slaapkamers nu bijna klaar zijn!