Zakelijk interieuradvies Alpha Group of Companies

Al jarenlang zijn wij de partij die bij Alpha Group of Companies in Waalwijk met regelmaat het kantoor mag opfrissen, maar nu was het tijd voor een grote metamorfose. Het omtoveren van het kantoor naar een plek die minder aanvoelt als kantoor, maar meer huiselijk en met leuke verrassingseffecten. Say no more, bij Kavel 84 weten we dan precies wat we moeten doen. 

Bij de trapopgang wordt de toon voor het nieuwe interieur al gezet. Nadat je blik van de gave traploper van Desso is afgedwaald naar de indrukwekkende groene moswand, verwonder je jezelf over de wolken op het plafond en de mega discobal die de show steelt. Dat is nog eens een binnenkomer!

In de ontvangstruimte staat een comfortabele, uitnodigende bank van Design on Stock die al eerder in het bezit was van het kantoor. Deze ruimte hebben we bij dit interieuradvies verrijkt met een nieuw kleed van Desso en sfeervolle sierkussens van Raaf

Naast de trapopgang en ontvangstruimte, mochten we ook drie vergaderruimtes vernieuwen. Frisse kleurtjes op de muren, nieuwe meubels om comfortabel aan te werken en nieuwe verlichting. De eyecatchers in deze ruimtes zijn de kleurrijke Tonone-lampen en de glazen wanden die zijn beplakt met typisch Nederlandse prints, die de video calls met internationale partners een stukje karakter van het bedrijf meegeven. 

Ook de personeelsruimte heeft een mooie upgrade gekregen. Hier is wederom gekozen voor een moswand, akoestische panelen van Enzo Pellini aan de muren en veel kleur en speelsheid in de meubels. Dit zie je terug aan de lange tafel met kleurrijke Spoinq-stoelen, maar ook zeker aan de speciaal ontworpen relaxbank en de styling met kleurrijke Pols Potten-items en posters van Studio Boot. Al met al een ruimte om tot rust te komen maar tegelijkertijd nieuwe energie op te doen door het kleur- en materiaalgebruik. 

trapopgang

trapopgang

ontvangstruimte

vergaderruimte

vergaderruimte

personeelsruimte

personeelsruimte

personeelsruimte